WordPress tárhely

Miért nálunk rendeld meg a WordPress tárhely szolgáltatást?

A világ egyik legelterjedtebb publikációs platformja, a WordPress segítségével gyorsan és hatékonyan építhetők fel, valamint állíthatók üzembe új weboldalak, blogok. A WordPress tárhely segítségével most egy csomagban mindent megvásárolhatsz, ami ahhoz szükséges, hogy magas beruházási díjak nélkül akár 48 órán belül elindítsad a weboldaladat!

high sm 1

Rendszeres mentés

A weboldalad számos értékes adatot tárol, beleértve a bejegyzéseket, oldalakat, képeket és fájlokat. A rendszeres mentések elvégzése biztosítja, hogy ezek az adatok biztonságban legyenek, még akkor is, ha a weboldaladdal valamilyen probléma merül fel. Szívesen segítünk!

security sm 1

Karbantartás, frissítés

A WordPress weboldal karbantartása és frissítése néhány kulcsfontosságú feladatot foglal magában, amelyeket rendszeresen el kell végezni a weboldal optimális teljesítményének és biztonságának biztosítása érdekében. Bízd ránk ennek a feladatnak az elvégzését is.

guard sm 1

Spam szűrés, biztonság

A weboldalakat gyakran megcélozzák a hackerek, akik kárt okozhatnak az oldaladon, vagy ellophatják az adataidat. A rendszeres odafigyelés szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a weboldalad gyorsan visszaállítsd egy korábbi, nem érintett állapotba a hackelés után.

support sm 1

Támogatás

Gyakori WordPress hibákkal küzdesz? Nem tudod elérni az oldalad, nem működnek a linkek, vagy furcsa hibákat tapasztalsz? Ne aggódj, nem vagy egyedül! A WordPress sajnos nem mentes a hibáktól, de szerencsére a legtöbb probléma könnyen orvosolható. Jelentkezz, megoldjuk!