WordPress biztonság

WordPress Spam szűrés, biztonság

A WordPress egy nagyszerű platform weboldalak készítéséhez, de sajnos nem mentes a spamtől és a biztonsági fenyegetésektől. Ezek a problémák komoly károkat okozhatnak az oldaladban, sőt akár az adataid elvesztéséhez is vezethetnek. Szerencsére számos lépésben tudunk segíteni a weboldalad védelme érdekében.

Védd meg a weboldalad a spamtől és a biztonsági fenyegetésektől szolgáltatásunk segítségével!

Gyakran küzdesz spammel, hibás linkekkel, vagy furcsa hibákkal a WordPress weboldaladadon? Ne aggódj, nem vagy egyedül! A WP Hibamentesítés csapata itt van, hogy segítsen!

Szolgáltatásunkkal:

  • Automatikusan kiszűrjük a spamszerű bejegyzéseket, hozzászólásokat és üzeneteket hatékony bővítményeink segítségével
  • Beépítünk CAPTCHA-t a regisztrációs és hozzászólási űrlapokba, hogy megakadályozzuk a spam robotok bejutását.

Ezen kívül:

  • Erős jelszavakat javaslunk a WordPress adminisztrációs felületedhez, FTP-fiókodhoz és más online fiókjaidhoz, és rendszeresen frissítjük őket.
  • Folyamatosan frissítjük a WordPress-t, a bővítményeket és a sablonokat, hogy a weboldalad mindig a legújabb biztonsági javításokkal rendelkezzen.
  • Rendszeresen készítünk biztonsági mentéseket, hogy bármilyen adatvesztés vagy hackelés után helyreállítsuk az oldalad.
  • Megbízható biztonsági bővítményeket használunk, amelyek megvédik a weboldalad a hackeléstől, a malware-től és más fenyegetésektől.
  • Frissítjük a PHP-t a legújabb verzióra, hogy a weboldalad a lehető legbiztonságosabban fusson.

Ne pazarold az idődet a hibák javításával! Bízd ránk a weboldalad karbantartását és frissítését, és élvezd a hibamentes, zökkenőmentesen működő weboldalad!

Fordulj hozzánk bizalommal még ma!

Ne feledd: a gyorsaság kulcsfontosságú a WordPress hibák elhárításában. Minél hamarabb kérsz segítséget, annál hamarabb oldódik meg a probléma.

Kérjen ajánlatot